CONDICIONS GENERALS D'ÚS

1.- Informació Legal.

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació es declara que: www.rentbull.es (en endavant, el lloc web) és un domini registrat per One Way Rental Car, SL (en endavant, ONE WAY ), amb CIF B-87284048 i inscrita al Registre Mercantil de Madrid, Tom 33469, Foli 141, Full M-602461, inscripció 1, amb domicili social al C / Cor de Maria, 7 28002 Madrid (Espanya). Podràs contactar amb nosaltres en el nostre domicili social, a través del telèfon +34 91 413 56 12 o per correu electrònic a l'adreça info@rentbull.es.

2.- Caràcter dels serveis.

L'accés al LLOC WEB és gratuït. No obstant la contractació dels productes o serveis que a través del LLOC WEB s'ofereixin pot estar subjecta a contraprestació econòmica. L'edat mínima serà de 24 anys i 4 de carnet. No complir aquests requisits pot tenir despeses addicionals o la cancel·lació del lloguer (en aquest supòsit no seria reemborsable la part abonada).

3.- Responsabilitat de l'usuari.

Queda prohibida la utilització de l'LLOC WEB i de la informació continguda en el mateix per part de l'USUARI per a la realització d'activitats contràries a la llei, la moral o l'ordre públic i, en general, l'ús no conforme a les condicions establertes per ONE WAY.

L'usuari serà responsable de les opinions, continguts i, en general, totes les activitats realitzades, sense que es pugui responsabilitzar ONE WAY dels danys o perjudicis que es puguin derivar d'aquestes activitats alienes a la seva voluntat i sense que aquesta tingui un coneixement efectiu de les mateixes.

Si l'USUARI trobés en el lloc web informació que pogués vulnerar el seu dret o el de tercers, podrà posar-se en contacte amb ONE WAY a través dels mitjans proporcionats anteriorment. ONE WAY en aquests casos procurarà tractar la informació amb la major diligència i de conformitat amb la legislació existent en la matèria retirarà els continguts que vulnerin aquests drets.

4.- Responsabilitat de ONE WAY.

ONE WAY posarà la diligència més perquè la informació i el contingut allotjat al lloc web no continguin errors. No obstant això, no es pot fer responsable dels mateixos en l'accés a l'LLOC WEB o en els seus continguts aliens a la seva voluntat.

ONE WAY podrà suspendre temporalment, i sense necessitat de previ avís, l'accessibilitat de l'LLOC WEB per motius de la realització d'operacions de manteniment, reparació, actualització o millora del mateix.

 

ONE WAY no es fa responsable de:

  • la no disponibilitat, manteniment i funcionament de la pàgina web o dels seus serveis o continguts; la falta d'utilitat, adequació o validesa de l'LLOC WEB o dels seus serveis o continguts per satisfer necessitats, activitats o resultats concrets o expectatives dels usuaris;
  • l'existència de virus en els continguts;
  • qualsevol ús dels continguts per part dels usuaris, i especialment els usos il·lícits, negligents, fraudulents o contraris a les presents condicions generals, a la bona fe, als usos generalment acceptats i a l'ordre públic;
  • la il·licitud, falta de qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició o anunciats en el lloc web; l'incompliment per part de tercers de les seves obligacions o compromisos en relació amb els serveis prestats als usuaris a través de l'LLOC WEB.

5.- Trameses electrònics no desitjats (SPAM)

ONE WAY no permet la utilització d'enviaments electrònics no desitjats, també coneguts com SPAM, o qualsevol frau o abús en el nostre lloc web. ONE WAY es reserva el dret a posar en coneixement de les autoritats competents qualsevol utilització de la pàgina web que sigui contrària al que estableix la legislació vigent i en el present document.

6.- Propietat Intel·lectual i Industrial.

Tots els continguts de l'LLOC WEB (incloent, sense caràcter limitatiu, bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari) són propietat de ONE WAY i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial, quedant tots els drets reservats.

Són propietat de ONE WAY el nom de domini, les marques, rètols, signes distintius o logotips que apareixen en el lloc web.

Tots els textos, dibuixos gràfics, vídeos o suports d'àudio que poguessin trobar-se en aquest moment o en un futur en aquest lloc d'Internet, són propietat de ONE WAY i no podran ser objecte d'ulterior modificació, còpia, alteració, reproducció total o parcial , adaptació o traducció per part de l'USUARI o de tercers sense l'expressa autorització per part de ONE WAY.

L'ús no autoritzat de la informació continguda en aquest lloc web, així com la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial donaran lloc a les responsabilitats legalment establertes.

Sense perjudici de l'anterior, ONE WAY podrà llicenciar alguns continguts sota altres modalitats diferents al que s'ha exposat. En aquests casos, s'ha d'indicar de forma expressa en el propi contingut.

7.- Hiperenllaços.

ONE WAY permet l'establiment d'hiperenllaços des d'un lloc web aliè, a qualsevol de les pàgines de l'LLOC WEB de ONE WAY previ compliment de les següents condicions:

  • Els hiperenllaços que es troben al lloc web han estat prèviament consensuats amb els titulars de les pàgines webs enllaçades. ONE WAY no serà responsable de el mal ús ni de les activitats contràries a la llei, la moral o l'ordre públic que facin els usuaris en aquestes pàgines enllaçades.
  • Qualsevol hiperenllaç s'efectuarà a la pàgina principal de l'LLOC WEB.
  • No es permet la reproducció total ni parcial de cap dels serveis inclosos al lloc web de ONE WAY.
  • No s'inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines de l'LLOC WEB de ONE WAY i els seus serveis.
  • ONE WAY no es fa responsable dels continguts als quals s'accedeixi en virtut dels esmentats enllaços, ni de les modificacions que es duguin a terme en els mateixos, ni de l'ús que se'n faci, ni de la seva disponibilitat tècnica.

8.- Vigència de les condicions d'ús.

ONE WAY es reserva el dret de modificar les condicions d'ús i accés de l'LLOC WEB. Aquestes condicions tenen caràcter indefinit.

9.- Galetes.

El present lloc web utilitza cookies (pròpies i de Google), aquestes són petits fitxers de dades que es generen a l'ordinador de l'usuari. Les cookies ens permeten obtenir determinada informació i fan que el lloc web funcioni correctament. Més informació Política de Galetes.

10.- Nul·litat i ineficàcia de les clàusules.

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes condicions fos declarada total o parcialment nul·la o ineficaç, aquesta nul·litat afectarà tan sols a aquesta disposició o la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint en tota la resta les condicions.

11.- Legislació i jurisdicció aplicables.

La prestació de servei d'aquest lloc web i aquestes condicions d'ús es regeixen per la Llei espanyola. Tota qüestió litigiosa que incumbeixi als serveis prestats a través d'aquest lloc web serà resolta a través dels jutjats i tribunals de Madrid capital.

© 2016 ONE WAY RENTAL CAR, SL Tots els drets reservats i registrats. Prohibida la seva reproducció total o parcial.

12.- Política de canvis i cancel·lació.

Les reserves s'han de pagar tres dies abans del servei al 100%.

En cas de cancel·lació amb anterioritat a 15 dies, no hi haurà despeses de cancel·lació.

En cas de cancel·lació amb anterioritat a 3 dies, les despeses seran del 30%.

En cas de cancel·lació dins dels 3 dies de la data del servei, les despeses seran del 100%.

En cas de no presentació o cancel·lació de la reserva durant l'ús i gaudi de la reserva, la pèrdua serà del 100%. 

Aquesta política de cancel·lació no s'aplica a ofertes, promocions o pressupostos que tinguin condicions d'ús pròpies.

SpanishCatalanEnglishFrenchGermanRussianDutchArabicChinese (Simplified)JapanesePortuguese
obrir xat