CONDICIONS GENERALS D'ÚS

1.- Informació Legal.

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació es declara que: www.rentbull.es (d'ara endavant, el LLOC WEB) és un domini registrat per Rent Experiencias de Conducción , SL (d'ara endavant, REC) , amb CIF B-10941482 i inscrita al Registre Mercantil de Madrid, Tom 33469, Foli 141, Full M-602461 , inscripció 1, amb domicili social al C/Luis I 11 28031 Madrid (Espanya). Podràs contactar amb nosaltres al nostre domicili social, a través del telèfon +34 91 413 56 12 o per correu electrònic a l'adreça info@rentbull.es.

2.- Caràcter dels serveis.

L'accés al LLOC WEB és gratuït. No obstant la contractació dels productes o serveis que a través del LLOC WEB s'ofereixin pot estar subjecta a contraprestació econòmica. L'edat mínima serà de 24 anys i 4 de carnet. No complir aquests requisits pot tenir despeses addicionals o la cancel·lació del lloguer (en aquest supòsit no seria reemborsable la part abonada).

3.- Responsabilitat de l'usuari.

Queda prohibida la utilització de l'LLOC WEB i de la informació continguda en el mateix per part de l'USUARI per a la realització d'activitats contràries a la llei, la moral o l'ordre públic i, en general, l'ús no conforme a les condicions establertes per ONE WAY.

L'USUARI serà responsable de les opinions, continguts i, en general, totes les activitats realitzades, sense que es pugui responsabilitzar a REC dels danys o perjudicis que poguessin derivar-se de les activitats alienes a la seva voluntat i sense que aquesta tingui un coneixement efectiu de les mateixes.

Si l'USUARI trobés al LLOC WEB informació que pogués vulnerar el seu dret o el de tercers, podrà posar-se en contacte amb REC a través dels mitjans proporcionats anteriorment. REC en aquests casos procurarà tractar la informació amb la diligència més gran i de conformitat amb la legislació existent en la matèria retirarà els continguts que vulnerin aquests drets.

4.- Responsabilitat de REC.

REC posarà la major diligència perquè la informació i el contingut allotjat al LLOC WEB no continguin errors. Tot i això, no se'n pot fer responsable en l'accés al LLOC WEB o en els seus continguts aliens a la seva voluntat.

REC podrà suspendre temporalment, i sense necessitat de previ avís, l'accessibilitat del LLOC WEB per motius de la realització d'operacions de manteniment, reparació, actualització o millora del mateix.

 

REC no es fa responsable de:

  • la no disponibilitat, manteniment i funcionament de la pàgina web o dels seus serveis o continguts; la falta d'utilitat, adequació o validesa de l'LLOC WEB o dels seus serveis o continguts per satisfer necessitats, activitats o resultats concrets o expectatives dels usuaris;
  • l'existència de virus en els continguts;
  • qualsevol ús dels continguts per part dels usuaris, i especialment els usos il·lícits, negligents, fraudulents o contraris a les presents condicions generals, a la bona fe, als usos generalment acceptats i a l'ordre públic;
  • la il·licitud, falta de qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i posats a disposició o anunciats en el lloc web; l'incompliment per part de tercers de les seves obligacions o compromisos en relació amb els serveis prestats als usuaris a través de l'LLOC WEB.

5.- Trameses electrònics no desitjats (SPAM)

REC no permet la utilització d'enviaments electrònics no desitjats, també coneguts com a SPAM, o qualsevol frau o abús al nostre LLOC WEB. REC es reserva el dret a posar en coneixement de les autoritats competents qualsevol utilització del lloc web que sigui contrària al que estableix la legislació vigent i aquest document.

6.- Propietat Intel·lectual i Industrial.

Tots els continguts del LLOC WEB (incloent, sense caràcter limitatiu, bases de dades, imatges, dibuixos, gràfics, arxius de text, àudio, vídeo i programari) són propietat de REC i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial, quedant tots els drets reservats.

Són propietat de REC el nom de domini, les marques, rètols, signes distintius o logos que apareixen al LLOC WEB.

Tots els textos, dibuixos gràfics, vídeos o suports d'àudio que es puguin trobar en aquest moment o en un futur en aquest lloc d'Internet, són propietat de REC i no podran ser objecte de modificació ulterior, còpia, alteració, reproducció total o parcial, adaptació o traducció per part de l'USUARI o de tercers sense l'autorització expressa per part de REC.

L'ús no autoritzat de la informació continguda en aquest lloc web, així com la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial donaran lloc a les responsabilitats legalment establertes.

Sense perjudici de l'anterior, REC podrà llicenciar alguns continguts sota altres modalitats diferents del que s'ha exposat. En aquests casos, s'indicarà de manera expressa en el contingut.

7.- Hiperenllaços.

REC permet l'establiment d'hiperenllaços des d'un lloc web aliè, a qualsevol de les pàgines del LLOC WEB de REC previ compliment de les condicions següents:

  • Els hiperenllaços que es troben al LLOC WEB han estat prèviament consensuats amb els titulars de les pàgines webs enllaçades. REC no serà responsable del mal ús ni de les activitats contràries a la llei, la moral o l'ordre públic que facin els usuaris en aquestes pàgines enllaçades.
  • Qualsevol hiperenllaç s'efectuarà a la pàgina principal de l'LLOC WEB.
  • No es permet la reproducció ni total ni parcial de cap dels serveis continguts al LLOC WEB d'EEC.
  • No s'inclourà cap manifestació falsa, inexacta o incorrecta sobre les pàgines del LLOC WEB de REC i els seus serveis.
  • REC no es fa responsable dels continguts als quals s'accedeixi en virtut dels enllaços esmentats, ni de les modificacions que s'hi duguin a terme, ni de l'ús que se'n faci, ni de la seva disponibilitat tècnica.

8.- Vigència de les condicions d'ús.

REC es reserva el dret de modificar les condicions d'ús i accés del LLOC WEB. Aquestes condicions tenen caràcter indefinit.

9.- Galetes.

El present lloc web utilitza cookies (pròpies i de Google), aquestes són petits fitxers de dades que es generen a l'ordinador de l'usuari. Les cookies ens permeten obtenir determinada informació i fan que el lloc web funcioni correctament. Més informació Política de Galetes.

10.- Nul·litat i ineficàcia de les clàusules.

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes condicions fos declarada total o parcialment nul·la o ineficaç, aquesta nul·litat afectarà tan sols a aquesta disposició o la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint en tota la resta les condicions.

11.- Legislació i jurisdicció aplicables.

La prestació de servei d'aquest lloc web i aquestes condicions d'ús es regeixen per la Llei espanyola. Tota qüestió litigiosa que incumbeixi als serveis prestats a través d'aquest lloc web serà resolta a través dels jutjats i tribunals de Madrid capital.

©2022 Rent Experiencias de Conducción , SL Tots els drets reservats i registrats. Prohibida la reproducció total o parcial.

12.- Política de canvis i cancel·lació.

Les reserves s'han de pagar tres dies abans del servei al 100%.

En cas de cancel·lació amb anterioritat a 15 dies, no hi haurà despeses de cancel·lació.

En cas de cancel·lació amb anterioritat a 3 dies, les despeses seran del 30%.

En cas de cancel·lació dins dels 3 dies de la data del servei, les despeses seran del 100%.

En cas de no presentació o cancel·lació de la reserva durant l'ús i gaudi de la reserva, la pèrdua serà del 100%. 

Aquesta política de cancel·lació no s'aplica a ofertes, promocions o pressupostos que tinguin condicions d'ús pròpies.

SpanishCatalanEnglishFrenchGermanRussianDutchArabicChinese (Simplified)JapanesePortuguese