logo

LLOGA FERRARI PORTOFINO

Mai abans a Maranello un "model d'accés" havia estat tan potent i disfrutable alhora. El Ferrari Portofino arriba a la gamma de la firma italiana com un Gran Turisme amb motor V8 davanter cridat a oferir el millor de l'segment amb tota la passió que Ferrari posa en els seus models, XNUMX:XNUMX perfecta unió d'esportivitat, confort i elegància en les seves línies, un tot en un.

El seu nom en aquesta ocasió es deu a la bella localitat costanera de Portofino, un lloc turístic on es respira un ambient d'elegància, exclusivitat amb discreció i sobretot evoca la bellesa de país, a l'igual que la silueta d'el nou Ferrari. Fins i tot el nou color que estrena el model de sostre rígid rendeix tribut a aquest poble de la costa.

Biturbo i instantani

El "cuore" de el nou Portofino és un V8 biturbo de 3.9 litres amb dos turbos, un bloc derivat del seu predecessor, el Califòrnia T, el qual ha estat guardonat diversos anys amb el premi a l'cerca of the Year. Les millores introduïdes inclouen nous pistons i bieles, un nou disseny en el sistema d'admissió i un sistema d'escapament a mida amb un col·lector fet en una sola peça, per reduir encara més la resposta dels turbos. En total rendeix 600 CV que arriben a 7.500 rpm i un parell motor de 760 Nm, 40 CV més que el model a què substitueix. Que sigui el Ferrari d'accés no t'enganyi, les seves prestacions són igual d'increïbles, amb un 0 a 100 km / h en 3,5 segons i 320 km / h de velocitat màxima. I això gràcies a el canvi automàtic de doble embragatge amb set velocitats que envia la seva potència a l'eix posterior.

La millor tecnologia de Maranello està en aquest Ferrari Portofino, i prova d'això és el sistema Variable Boost Management, amb el qual el cotxe és capaç d'ajustar el parell més òptim segons la marxa triada, la qual cosa garanteix que el Portofino accelerarà amb total precisió sigui quina sigui la velocitat i millorant així la linealitat del seu motor.

Electrònica a el servei de l'gaudi

El Ferrari Portofino inclou també nous sistemes d'electrònica per ajustar la seva dinàmica de conducció i gaudir a el màxim de l'descapotable italià de sostre rígid. El seu diferencial del darrere electrònic és l'E-diff3 de tercera generació, que s'integren en el F1-Trac, i ens permet controlar millor el cotxe quan ens acostem a el límit d'aquest. La direcció és l'Electric Power Steering, i es va estrenar amb el Portofino en un Ferrari de tipus Gran Turisme, sent un 7% més directa que abans. 

Per a gaudir del millor confort i precisió alhora Ferrari munta un sistema de suspesión magnetoreolóica amb tecnologia "dual-coil" per mitigar el balanceig, però que els petits sots no pertuben nostre confort a bord, per poder tant gaudir en un tram de corbes com travessant la ciutat tranquil·lament. El sostre rígid de el Ferrari Portofino podem plegar en només 14 segons ia una velocitat de fins a 45 km / h.

Ferrari Design i el departament d'Aerodinàmica han treballat estretament en crear no només un esportiu de belles formes, sinó d'eficiència contra el vent. La calandra de el morro s'estén a l'ample escortada per les dues preses d'aire i els fars full-LED de disseny horitzontal. La seva silueta destaca per una caiguda de l'sostre que li atorga una configuració tipus "fast-back" en dos volums. En la seva defensa havia de cuidar el disseny sense deixar de banda la seva característica d'descapotable de sostre rígid retràctil, i els seus fars estan situats molt en els extrems per deixar lloc a el dispositiu de plegat. 

Confort a bord, fins per a 4 persones

Passem a l'interior, on Ferrari ha creat un lloc de conducció fidel al seu estil, malbaratant esportivitat, elegància i més confortable que mai. La cabina de l'Ferrari Portofino porta una nova pantalla de 10,2 polzades per al sistema d'informació i entreteniment, un nou sistema de climatització dissenyat per garantir una temperatura confortable portem el sostre plegat o lloc, un nou volant o uns seients amb regulació elèctrica de 18 ajustos. Aquests seients esportius a més tenen un nou disseny del seu suport perquè les dues places extra de l'Portofino permetin acollir dos passatgers amb més espai. El copilot també podrà comptar amb la seva pròpia pantalla per veure certa informació de sistema multimèdia. El deflector d'aire és de nou disseny, i permet conduir el Portofino sense sostre amb un 30% menys de flux d'aire al seu interior, perquè puguem gaudir encara més de les seves qualitats a l'volant. 

dades tècniques i especificacions