LLOGA
HUMMER H2

Derivat de l' Hummer H1, un cotxe militar amb matrícules, el Hummer H2 és el seu germà "civilitzat", un model únic on els hi hagi en concepte i estètica. Es diu que poques poden detenir un Hummer, I és que el model americà té unes capacitats offroad i un potencial enorme, una autèntica bèstia sobre l'asfalt com no s'ha vist mai.

un vehicle militar de carrer

Arnold Schwarzenegger va demanar que crearan un Hummer militar de carrer per a ell i després va néixer aquest H2. És la versió de luxe de el model que feia servir l'exèrcit americà, i amb els seus tres tones de pes, els seus cinc metres de llarg i dos d'ample, no hi ha res igual en el mercat. Anomenat Sport Utility Truck, General Motors ens va brindar un portent de les quatre rodes, un cotxe amb una agilitat i unes prestacions fora del comú per la seva grandària. 

Per descomptat el Hummer H2 equipa un motor Vortec de 6.0 litres que rendia 316 CV en la seva primera versió, evolucionant a 6.2 litres i 398 en la següent, amb 564 Nm de parell. Xifres que feien que el model americà pogués passar de 0 a 100 en menys de 10 segons malgrat la seva grandària.

Capacitat tot terreny sense igual

Per descomptat l'H2 porta tracció total, un sistema avançat perquè tots dos eixos tinguin la potència òptima en tot moment. Hummer equipava bloquejos de diferencial i una caixa de canvis automàtica amb reductora, elements que feien a l'H2 imbatible en el terreny offroad. Aquesta transmissió té a més un programa amb el qual actual sobre el control de tracció i l'ABS per permetre a l'eix posterior dominar la dinàmica de el cotxe i poder sobrepassar superfícies relliscoses. 

Podia portar suspensió de molles rígids o un pneumàtica opcional amb la qual augmentava en 12 mm l'alçada lliure a el ferm. En total el H2 podia arribar a circular fins a 267 mm de terra. El super-tot terreny americà a més compta amb una capacitat de gual de 50 cm de profunditat, i és perfecte per a circular en qualsevol terreny a la velocitat que es vulgui. Parlem d'un vehicle còmode i estable tant dins com fora de l'asfalt.

Estètica única i contundent

Sens dubte la seva aparença és el més imponent. Un cotxe alt, d'angles marcats, molt quadrat, de la vella escola americana. Una imatge d'acord al seu potencial i la seva autoritat a la carretera. 

Aquesta força bruta que emana el seu exterior és un clar exemple de com ha influït en la seva habitacle. A el menys en termes de disseny, senzill però robust, encara que en contrast, va carregat amb tot tipus d'accessoris i luxes. Porta seients elèctrics aquest Hummer H2, amb memòria per al conductor, cuir a la tapisseria, control de temperatura en els seients davanters, sistema d'àudio Bose amb nou altaveus o navegació Deplhi. Cinc places d'allò més còmodes i espaioses per viure a bord l'autèntica experiència de l'cotxe americà.

dades tècniques i especificacions