Lamborghini-Huracan-Spyder-Logo-1-8870

LLOGA LAMBORGHINI HURACAN SPYDER

Potser no hagi millor manera de sentir el que és un superdeportivo que amb un Lamborghini descapotable. I si és la primera vegada, el millor és un Lamborghini Huracà Spyder. És el pack complet del que un cotxe així ha de ser: exòtic, sensacional, exageradament sonor, i tremendament disfrutable. Amb pocs cotxes s'atrauran més mirades i es provocaran més mans anant-se a l'pantalons per treure el mòbil i fer fotos, mentre tu vius l'experiència de provar un superesportiu a cel obert.

V10 atmosfèric, només per entusiastes

Hi ha altres rivals de el mateix calibre com el Ferrari 488 Spider o l'Audi R8 Spyder però amb l'Huracán Spyder és un altre cantar, la cosa no va sol de prestacions o tecnologia punta. En el fons i amb el cor la clau de l'esportiu de motor central italià és el molt que al·lucinaràs amb ell, un disseny escultural que eriça la pell a l'veure'l, un so de l'V10 que accelera el pols tan ràpid com el cotxe. 

És normal somiar amb el bram del seu motor, amb veure't conduint un Huracà pels carrers buits d'una ciutat. És un cotxe d'aspecte afilat, desafiant, i una posterior que atrau com un imant a un tros de metall.

So celestial a cel obert

Per descapotar el Lamborghini Huracán Spyder només cal accionar el botó de túnel central i en 17 segons tenim una màquina de 1,18 metres d'alt lluint com un avió de combat sense cúpula. 

La capota de tres capes també ofereix un bon aïllament, però admetem-ho, no hi ha res com plegar el sostre arribant a el semàfor, ja que fins a 50 km / h el sistema funciona amb total eficàcia. Independentment de com portem el sostre, la petita finestra del darrere després dels seients es pot baixar. Així, si portem el sostre posat podrem sentir el motor de l'Huracán com si fóssim amb ell tret. 

Lamborghini a més ha implementat una solució de disseny anomenades "aletes" que emergeixen de darrere dels seients a la part superior, unes prolongacions que surten quan retirem la capota i continua la línia de l'cotxe, millorant el flux d'aire sobre la saga.

El pes extra d'un Huracà Spyder amb un Huracà Coupé és mínim, només 100 kg més per millorar la seva rigidesa, el que són 1.542 kg. Ho vas a notar? Passant de 0 a 100 km / h en 3,4 segons i de 0 a 200 km / h en 10,2 segons dubtem molt que aquest extra sigui un problema a l'hora de vibrar el volant quan accelerem a fons. I és que la majoria de l'estructura és d'alumini, com la seva carrosseria. I és que és un 40% més rígid que el Gallardo Spyder, a més de guanyar un 50% de càrrega aerodinàmica. 

Tacte radcial sense renunciar a les comoditats modernes

Però l'obra mestra en el Lamborghini Huracà Spyder és el motor que descansa darrere nostre, en posició central. Un V10 de 5.2 litres atmosfèric de 610 CV que arriben a 8.250 rpm, i de 560 Nm de parell a 6.500 rpm. El canvi de doble embragatge és ràpid, molt ràpid, i la tracció total és l'últim ingredient perquè les seves reaccions siguin explosives. 

Les lleves de el volant ens permetran treure millor partit a l'Huracán Spyder, comptant amb uns frens carbonocerámicos que pararan a el bou italià en qualsevol moment amb tota la seva mossegada. Les maneres de conducció "Strada", "Sport" i "Corsa" modular el seu temperament, canviant la resposta de l'motor, la transmissió, la tracció total, el control d'estabilitat i la fuita.

El Lamborghini Huracà Spyder pot portar una suspensió magnetoreológica. Els seus amortidors amb partícules magnetizables modifiquen la seva fermesa en temps real i depenent de les condicions de conducció. El diferencial autoblocant també aporta precisió en la festa de la potència en què es converteix el bou de Sant'Agata Bolognese. 

A bord hi ha uns seients tipus baquet que subjecten d'allò més bé, una pantalla TFT per a la instrumentació digital, un bon equip d'àudio i un sistema multimèdia manejable des del comandament de la consola central. 

dades tècniques i especificacions