LLOGA
MERCÈS C43
AMG CABRI

Imagina un cotxe de prestacions esportives, amb gairebé 400 CV, còmode per al dia a dia, elegant de dia i de nit ia més, descapotable. Sens dubte el Mercedes-AMG C43 Cabrio és la perfecta combinació de totes aquestes qualitats, un cotxe esportiu que gaudir en qualsevol moment, especialment amb el sostre plegat sense importar que anem a ritme tranquil o gaudint de les seves prestacions.

V6 i 390 CV per gaudir sense sostre

 I és que aquest cabiró amb el cognom AMG amaga sota el capó un motor V6 de 3.0 litres turboalimentado per oferir 390 CV i 520 Nm de parell que arriben només a 2.500 rpm garantint un bon empenta des del primer moment. 

Però hi ha dos factors més que són clau en les prestacions d'aquest Classe C tan emocionant. Un és la transmissió AMG Speedshift 9G millorada per rendir en mode Sport i Sport + amb major celeritat, i amb lleves al volant. L'altre punt clau és la tracció total AMG Performance 4MATIC que té de sèrie. El repartiment de bat té un enfocament dinàmic per gaudir més a l'volant, amb un repartiment d'aquest de 31-69 en l'eix davanter i posterior respectivament. Tenint en compte aquest tren motriu, no ens sorprèn que el Mercedes-AMG C43 cabrio sigui capaç de fer el 0 a 100 km / h en tan sols 4,7 segons. 

Puc gaudir de l'AMG C43 en tot moment? Pots gràcies a l'AMG DYNAMIC SELECT, el sistema de gestió de maneres de conducció amb el qual es regula la resposta de l'motor, de la caixa automàtica, de el tren de rodatge i la direcció. Si volem anar tranquils per la ciutat tenim la manera Confort, si volem aprofitar la seva potència l'Sport i Sport +, i si volem crear el nostre propi ajust l'Individual, a més d'una manera de Calçada relliscosa per si ens topem amb la pluja o el fred extrem . També podrem configurar la duresa de la suspensió gràcies a l'AMG RIDE CONTROL, un sistema amb tres maneres per adaptar-nos a la carretera oa les exigències que anem a demanar a l'cotxe, amb les maneres Confort, Sport i Sport +.

capota fora

Ara bé, volem gaudir del seu motor i les seves prestacions a cel obert. Doncs és tan senzill com prémer el botó de la consola central i en menys de 15 segons el nostre Mercedes-AMG C43 Cabrio és el cotxe ideal per conduir sota el sol per qualsevol carretera. El seu capota de lona queda plegada al maleter. Amb ella posada tenim un cotxe que sense estar a l'altura d'un coupé tancat, ofereix un nivell d'aïllament d'alt nivell.

Em molestarà el vent sense sostre lloc? Mercedes ha pensat en això i el C43 porta un deflector vertical entre els reposacaps darrers que es pot desplegar si volem amb un botó. A més hi ha una visera que puja des de la part superior de l'parabrisa perquè pilot i copilot amb prou feines pateixin turbulències de vent. I si tens por de passar fred, el sistema Airscarf proporcionarà aire calent des del clatell a través dels seients. 

Perquè sigui un cotxe esportiu no només ha de ser ràpid, també semblar-ho. Mercedes ha dissenyat una nova calandra amb el doble llistó platejat, un faldó especial, preses d'aire més grans o un difusor posterior amb doble sortida d'escapament i un aleró integrat a la porta de maleter o llantes específiques de disseny AMG.

Per dins el AMG C43 Cabrio destil·la elegància i esportivitat amb la presència de la tecnologia per donar-nos un interior agradable i fer-nos el dia a dia més còmode. No hi falta el cuir, la mircrofibra DINÀMICA o l'alumini, i podrem personalitzar la il·luminació ambiental LED. Els seients esportius ens recolliran en cada revolt amb suavitat gràcies als coixins d'aire integrats, mentre que la instrumentació digital ens donarà tota la informació necessària. Porta pedals esportius en alumini, cinturons vermells, un volant AMG amb botons tàctils en cuir i la instrumentació és personalitzable en aparença amb tres modes de visualització.

dades tècniques i especificacions