LLOGA
MERCEDES CLASSE V

Diuen que el tot en un no existeix, però amb el Mercedes Classe V tens tant un vehicle comercial per traslladar passatgers com un espaiós i còmode per viatjar en família o amb amics. Ja ho consideris furgoneta o gran monovolum, amb ell pots abastar a multitud d'opcions i sempre amb el segell de qualitat de la marca Premium alemanya.

Una furgoneta de luxe

I és que transportar de tot és més fàcil amb un Classe V del teu costat, ia més pots fer-ho amb tot confort i múltiples configuracions de seients, amb fins a 8 places a la teva disposició. Mercedes l'ofereix en tres llargs diferents, però el més equilibrat en prestacions, espai i practicitat és la de carrosseria Llarga, amb 5,14 metres de longitud, el que suposen 3,20 metres de batalla. 

Mercedes dota la Classe V del seu motor dièsel de 2.0 litres i quatre cilindres, oferint entre 163 i 240 CV perquè es pugui moure amb total desimboltura. Associat sempre anirà un canvi automàtic i lleves al volant per més comoditat i despreocupació, i podrà ser de tracció posterior o total. 

A bord és la primera classe de l'segment sense cap dubte. Amplis seients en pell, tot tipus de reglatges i comoditats ... res a envejar a un Classe S. Compta amb il·luminació LED d'ambient de colors, terra emmoquetat, motllures de primera qualitat, cuir al volant i una posició de conducció digna d'un turisme .

el company perfecte de viatge

No cal tecnologia com la seva pantalla central de fins a 8,4 "per al sistema multimèdia i el navegador, la qual podem controlar amb un comandament tàctil o els botons en el propi volant. No ens falta connexió USB i presa de 12V.

Però on millor es viatja és a les seves places del darrere, amb gran amplitud i comoditat, amb espais per a objectes i connexió de 12V en els laterals de les portes. Per descomptat tenim recolzabraços en cada seient de l'Classe V, aquests són reclinables i podem orientar-los a esquena de la marxa. Les tres files de seients ens permeten tenir configuracions d'entre sis i fins a vuit. A la tercera fila amb els seients individuals tenim la mateixa comoditat i el mateix espai que les places davanteres.

Adaptable a les teves necessitats

Però sens dubte la versatilitat i modularitat de l'Mercedes Classe V és el que més llibertat ens dóna. Podem desplaçar els seients a través dels rails de terra, simplement abatre'ls per guanyar espai al maleter. Aquí també es pot posar l'equipatge amb més facilitat, o fins i tot dividir la càrrega amb una safata plegable. De sèrie tenim 1.030 litres per ficar maletes, bosses, o el que necessitis. Fins i tot podem tenir una luneta posterior que s'obre independentment de la porta. 

Amb la Mercedes Classe V no fallaràs, és un vehicle excel·lent de treball, aventura, per a la família o l'escapada amb el grup d'amics. Una gran opció si necessitem molt espai, amb unes prestacions i un comportament dinàmic molt properes a les d'un turisme còmode i luxós de la marca de l'estrella.

dades tècniques i especificacions