LLOGA
RANGE ROVER
SPORT híbrid

Imagina que tot el millor de l'Range Rover Sport ara pot tenir-lo més eficient, silenciós, refinat i ecològic. Encara no és elèctric del tot, però si endollable perquè ja està disponible el Range Rover Sport P400e, la versió híbrida endollable de l'Range més venut de tots, un cotxe amb el qual anar de compres sense gastar una gota de gasolina, o sortir a camp a gaudir de la seva potència combinada.

un pioner dins de la marca

Estem davant el primer Land Rover electrificat, un Range Rover Sport Hybrid que arriba amb un sistema híbrid que combina, d'una banda un potent motor gasolina d'2.0 litres i 4 cilindres amb 300 CV, i per l'altre un d'elèctric de 116 CV que va integrat en la transmissió automàtica de vuit velocitats de l'SUV anglès. La potència combinada de tots dos motors són uns impressionants 404 CV i un parell de 640 Nm. El motor elèctric s'alimenta per la bateria de 13,1 kWh amb la qual podrem anar amb el Range Rover Sport en silenci i sense gastar una gota de gasolina durant 51 quilòmetres. Com a bon Range Rover Sport temenos el sistema de tracció total, el que no només garanteix un bon treball fora de l'asfalt, sinó unes prestacions gairebé cimera en la seva gamma. Fa el 0 a 100 km / h en 6,7 segons i la velocitat màxima és de 220 km / h, 137 km / h si només fem servir el motor elèctric.

sense restriccions de mobilitat

Com gestiono el seu sistema híbrid? El Range Rover Sport híbrid endollable està dissenyat per treballar per tu o bé adaptar-se a les teves necessitats. Per a això té diverses maneres de funcionament. Un és el més còmode, el Híbrid Paral·lel, amb el que el mateix vehicle decideix que motor és més eficient en cada moment per assegurar el rendiment demandat i la millor eficiència de combustible també. Hi ha una altra manera EV o elèctric, amb el que apaga el motor tèrmic i només circulem usant la propulsió elèctrica. I si vull guardar aquesta energia elèctrica per al centre de la ciutat? Hi ha una opció "Save" amb la qual s'estalvia bateria en tot moment i la frenada regenerativa ajuda una encara més a recarregar-la. 

Si aquest sistema de regeneració d'energia mitjançant la frenada no fos suficient, sempre podem endollar el nostre Range Rover Sport Hybrid per recarregar la seva bateria. La presa de càrrega se situa en la graella davantera, oculta de la vista aliè, però una part d'aquesta és la tapa i darrere tenim l'endoll. La versió de càrrega més ràpida és la que s'aconsegueix amb el cable específic que permet passar la major potència, amb el qual en només 2,5 hores ho haurem carregat. Si el endollem a casa com un electrodomèstic més, trigarà 7,5 hores, de manera que si ho endollem abans de dormir a l'endemà tindrem la seva autonomia disponible de nou.

sense perdre comoditat o prestacions

Però no oblidem que això és un Range Rover Sport, només que ara amb aquest avantatge afegit de poder circular en manera elèctrica per on vulguem. I això inclou qualsevol terreny. A més ho farem amb total comoditat ja que de sèrie porta la suspensió pneumàtica. L'experiència Range Rover Sport també es viu fora de l'asfalt, cosa que podrem gaudir amb total control i equilibri gràcies a un xassís posat a punt per a l'ocasió i els millors sistemes offroad de la marca. Sistemes com el Terrain Response 2 optimitzat per a aquesta versió amb parell instantani elèctric, que inclou les maneres de configuració tant individual com els de conducció sobre Herba, Grava o Neu; Fang / Solcs; Sorra, i Roques. També hi ha el All-Terrain Progress Control per activar un control de creuer de baixa velocitat, l'ajuda de descens de pendents o el sistema de diferencial central i el cul actiu que també ajudaran a l'òptima tracció dins i fora de l'asfalt. 

I tota aquesta versatilitat de l'Range Rover Sport Hybrid es pot controlar des de la seva luxós i exquisit lloc de comandament. Un habitacle ple de tapisseria de cuir, tecnologia amb els seus dos pantalles centrals de 10 polzades tàctil amb el sistema multimèdia Touch Pro Duo, així com una pantalla digital de 12,3 polzades per al panell d'instruments. Per descomptat no falta connexió online per a sistemes d'informació en temps real, connectivitat amb el nostre mòbil i ports de càrrega USB, pren HDMI o endolls de 12 volts. 

dades tècniques i especificacions